DFTB19

Camilla explains why you might want to join her at the paediatric Dont Forget The Bubbles Conference in London in June.

Den succesfulde akut-pædiatriske konference kommer til Europa!

Hvad hvis der fandtes en konference, hvor sundhedspersonale på tværs af uddannelse, erfaringsniveau og interessefelt kunne mødes og dele erfaringer, få ny viden, blive bekræftet i allerede etableret faglig praksis, men også blive inspireret til at afprøve nye fremgangsmåder? En konference hvor pædiatri, specielt akut pædiatri, er i fokus, men hvor emner som kommunikation, uddannelse, præsentationsteknik, historiefortælling, mentalt velvære, arbejdskultur og forskning også er omdrejningspunkt for tre fantastiske konferencedage. Hvis en sådan fantastisk konference findes, er der vel ingen tvivl om, at du skal med?

Det skal jeg i hvert fald! Og jeg glæder mig til sommer, sol og juni måned, hvor Don’t Forget The Bubbles 2019 konferencen (DFTB19) løber af stablen i London.

https://dontforgetthebubbles.com/dftb19/

DFTB19 er en akut pædiatrisk konference, der finder sted i London fra d. 17-19/6 2019 (workshops d. 16/6). Konferencen har været afholdt to gange tidligere i Australien, men endelig får vi i Europa mulighed for at lægge kontinent til en af de mest nytænkende pædiatriske konferencer.

Hvis du er interesseret i pædiatri, eller almen praksis, er du måske allerede stødt på det populære foretagende DontForgetTheBubbles.com, der er en prisvindende og internationalt anerkendt online ressource med up-to-date medicinsk uddannelse til alle der arbejder med at behandle børn og unge patienter. Hjemmesiden gemmer aktuelt på over 600 blogindlæg og videoer med over 70 forskellige forfattere. Du kan udover bloggen også følge #DFTB19 på diverse sociale medier og få et indblik i konferencens indhold og andre deltagere.

https://dontforgetthebubbles.com/

Tessa Davis (@TessaRDavis), Henry Goldstein (@Henrygoldstein), Andy Tagg (@Andrewjtagg) og Ben Lawton (@Paedsem) er grundlæggere af Don’t Forget The Bubbles universet og initiativtagere til DFTB-konferencerne.

Og ja, så er det også dem der, i embedets medfør, valgte at sluge legohoveder og undersøge deres afføring, hvilket på kort tid fik flere store medier til at omtale DFTB i nyhedsstrømmen.

DFTBs konferencer er allerede på kort tid blevet meget populære blandt pædiatrisk interesserede fra hele verden, der kommer for at have det sjovt, lære og ikke mindst rejse hjem igen med rygsækken fyldt at gåpåmod og inspiration til at fortsætte arbejdet.

Hvad er det DFTB19 kan, som de andre ikke altid kan?

Flere har beskrevet DFTB konferencen i 2018 som en af de bedste pædiatriske konferencer de har deltaget i. En konference hvor samtlige præsentationer er lavet til lytterne, hvor kvalitet er i højsædet og hvor også emner som at begå fejl, udbrændthed, kollegialt samarbejde og kommunikation får lov at fylde. En konference hvor man får alt det, som man ikke nødvendigvis kan læse om i tidsskrifterne.

På DFTB19 kan du bl.a. deltage i pædiatrisk ultralydsworkshop, høre
Shweta Gidwani (@Global_EM) fortælle om at finde mening i udfordrende situationer, Nicole Taylor (@nicoleftaylor) om seksuel udnyttelse af børn (Nicole Taylor er BAFTA vinder for hendes miniserie “Three girls“), Kim Holt (@drkimholt) om at kæmpe for det man mener er rigtigt, deltage i simulations- og præsentationsworkshop med bl.a. Ian Summers og præsentationsguruen Ross Fisher og ikke mindst høre om andre spændende emner som sepsis, dehydrering, medicinsk uddannelse, traumer og onkologi.

Program DFTB19

Der er billetter tilbage, så det er stadig muligt at nå at komme med.

ScanFOAMs team vil være repræsenteret på konferencen, hvor undertegnede (@CamillaBirgitte) vil holde et oplæg og brug af augmented- og virtual reality i pædiatrien og sammen med Sandra Viggers (@StarskaterDk), Ian Summers og mange flere afholde simulationsworkshop d. 16/6

Ses vi i London?

Er du stadig ikke helt overbevist, anbefaler jeg, at du læser Dr. Damian Rolands blogpost: “WHAT DO YOUR DELEGATES NEED FROM CONFERENCES? #DFTB18

MD, Tourette's disease researcher, wee enthusiast.

Share this post?
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x